Alternatief Engels voetbalelftal met alleen maar darters? Nathan Aspinall in doel, Luke Littler spelverdeler en Luke Humphries diepe spits

Het is u ongetwijfeld niet ontgaan, afgelopen vrijdag is in Duitsland het EK Voetbal van start gegaan. Dat toernooi wekt ook de nodige interesse op bij verschillende darters.

Vooral bij de Engelse darters zijn er bijzonder veel voetballiefhebbers terug te vinden. Afgelopen zondag trokken Joe Cullen, Chris Dobey en Ryan Meikle zelfs naar Gelsenkirchen om Engeland aan te vuren in hun openingswedstrijd tegen Servië. Het legde de Engelse ploeg overigens geen windeieren, want ze wonnen met 1-0 dankzij een goal van sterspeler Jude Bellingham.

rmjccd
Joe Cullen, Chris Dobey en Ryan Meikle woonden in Gelsenkirchen de wedstrijd Engeland-Servië bij

Het EK Voetbal inspireerde de Facebook-pagina 'Behind the Oche' ertoe om Engels nationaal elftal te maken met alleen maar darters. In doel was de keuze met Nathan Aspinall voor de hand liggend, 'The Asp' was in zijn jeugdjaren immers een talentvol doelman bij Manchester United.

Kan u zich vinden in de rest van onderstaande opstelling? Oordeelt u vooral zelf!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties