Anderson met hernieuwde motivatie: "Op training gaat het geweldig, nu moet het er nog uitkomen op het podium"

Gary Anderson heeft zich geplaatst voor de tweede ronde van de Masters. 'The Flying Scotsman' was in zijn openingswedstrijd met 6-4 te sterk voor Dimitri Van den Bergh.

Ondanks de zege was Anderson niet geheel tevreden. "Ik heb de voorbije weken bijzonder veel getraind met Ryan Searle. Op training ging het echt geweldig goed, maar tijdens de wedstrijd vanavond miste ik teveel dubbels, ik was ook bijzonder nerveus", zegt Anderson.

Op de wereldranglijst is Anderson afgezakt naar de 22e plaats. "Er ligt geen druk op mij, ik heb altijd voor het plezier gespeeld en dat doe ik nu nog steeds. Al zal een top-4 speler natuurlijk niet graag verliezen van het nummer 22 van de wereld", lacht de 52-jarige Schot.

Motivatie

De voorbije jaren speelde Anderson weinig toernooien. "Dit jaar ga ik er normaal gezien toch heel wat meer spelen. Ik heb de motivatie teruggevonden en sta opnieuw graag aan het oefenbord."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties