Anderson wil eindelijk nog eens een grote titel pakken: 'Hou ouder je wordt, hoe moeilijker' | Dartsnieuws.com

Anderson wil eindelijk nog eens een grote titel pakken: 'Hou ouder je wordt, hoe moeilijker'

Gary Anderson hoopt donderdagavond voor de derde keer in zijn carrière de Premier League te winnen. In de halve finales van de play-offs neemt hij het op tegen Glen Durrant.

Voor Anderson, die in 2011 en 2015 de Premier League won, is het de eerste keer sinds 2017 dat hij de play-offs weet te bereiken. "Ik kijk er enorm naar uit en voel me herboren nadat ik een paar dagen heb kunnen doorbrengen met mijn familie. De laatste jaren zijn, vooral door blessureleed, niet de beste uit mijn carrière geweest dus zou het geweldig zijn om nog eens een grote titel te winnen", aldus Anderson bij pdc.tv.

Dan zal de Schot in de halve finales sowieso voorbij Durrant moeten. "Glen leverde een fantastische prestatie door bij zijn eerste deelname aan de Premier League meteen de reguliere fase als leider af te sluiten. Toch denk ik dat het bijzonder spannende play-offs gaat zijn zonder uitgesproken favoriet."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties