Aspinall bijzonder gelukkig met terugkeer fans: 'Voor het eerst in lange tijd opnieuw met een lach op mijn gezicht gespeeld'

Nathan Aspinall heeft zich voor het eerst in zijn carrière geplaatst voor de tweede ronde op de World Matchplay. 'The Asp' mag het nu opnemen tegen Gary Anderson.

Aspinall vloerde Mervyn King met 10-6. "Het was zeker niet mijn beste prestatie, maar wel een heel belangrijke overwinning. Voor het eerst in lange tijd heb ik opnieuw met een lach op mijn gezicht gespeeld. Het was immers fantastisch om opnieuw fans in de zaal te hebben, als darter leef je voor zo'n omstandigheden."

Idool Anderson

In de volgende ronde wacht een duel met Gary Anderson. "Gary is altijd mijn idool geweest. Vroeger speel ik nooit mijn normale spel tegen hem, tot hij me eens kwam zeggen dat ik dat net wel moest doen. Hij vond het geen probleem dat ik af en toe juich bij een goede score of uitworp. Uiteraard wordt het wel een moeilijke wedstrijd, hij blijft immers een bijzonder sterke speler."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties