Aspinall blikt vooruit op clash tegen Van Gerwen: 'Tegen Michael moet ik er vanaf het begin van de wedstrijd staan'

Nathan Aspinall overleefde in de tweede ronde van de World Matchplay een echte thriller tegen Gary Anderson. 'The Asp' mag het in de kwartfinales opnemen tegen Michael van Gerwen.

"Dit is een fantastische overwinning", opent Aspinall. "In het begin van de wedstrijd speelden Gary en ik allebei onder ons normale niveau, we toonden gewoon te veel respect voor elkaar. Gary is mijn idool, het is dus altijd moeilijk om tegen hem te spelen. Nadien trokken we echter allebei ons niveau op en werd het alsnog een geweldige wedstrijd."

Het publiek in de Winter Gardens in het Engelse Blackpool smulde alvast van het kijkstuk dat hen werd voorgeschoteld. "De fans waren echt geweldig. Het was wel bijzonder warm in de zaal, ik heb nog nooit eerder in zo'n hitte gespeeld."

Clash tegen Van Gerwen

De 30-jarige Engelsman treft in de kwartfinales Michael van Gerwen. "Als ik speel zoals in het tweede deel van mijn wedstrijd tegen Anderson zal ik heel moeilijk te kloppen zijn. Tegen Michael wordt het echter belangrijk om er van bij de start van de wedstrijd meteen te staan", besluit Aspinall.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties