Aspinall heeft juiste balans tussen darts en familie gevonden: 'Als papa terug is, is het tijd voor plezier'

Een dartscarrière combineren met een gezinsleven is niet altijd even makkelijk. Nathan Aspinall heeft er de laatste jaren echter een goede balans in gevonden.

Voor Aspinall is zijn familie bijzonder belangrijk. "Ik heb twee meiden, Brooke die net tien is geworden en Milly die drie jaar is. Zij zijn mijn alles. Het zorgt ervoor dat ik een druk gezinsleven heb, maar ik zou ze voor geen geld ter wereld willen missen. Ze toveren altijd een glimlach op mijn gezicht, vooral als ik terugkom van het darten en ze me voor het eerst in pakweg een week weer zien. Het is het beste in de wereld om vader te zijn", aldus Aspinall bij Target Darts.

"Ik heb een goede balans tussen darts en familie om eerlijk te zijn", vervolgt 'The Asp'. "Zodra ik terug ben van het darten, proberen we niet over de sport te praten, en ik heb geen bord thuis staan. Als papa terug is, is het tijd voor plezier!

Geen opvolging

De kans dat Aspinall's kinderen in zijn voetsporen treden lijkt niet al te groot te zijn. "Mijn kinderen houden niet van darts. De jongste haat het en wil er nooit naar kijken! De oudste gooit soms even mee als ik ga trainen, maar verder gaat het niet."

Lees meer over:
PDC Nathan Aspinall

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties