Aspinall maakt indruk tegen Krcmar in Polen, Humphries zonder legverlies verder

Luke Humphries en Nathan Aspinall zijn vrijdagavond doorgedrongen tot de kwartfinales van de Poland Darts Masters in de Poolse hoofdstad Warschau.

Aspinall speelde een uitstekende wedstrijd tegen de altijd gevaarlijke Kroatische darter Boris Krcmar. Dankzij een gemiddelde van 105 won Aspinall met 6-2 van Krcmar.

Humphries hoefde zich nauwelijks in te spannen om de laatste acht te halen. Ondanks een gemiddelde van 86 zette 'Cool Hand Luke' een 6-0 uitslag neer tegen televisiedebutant Nandor Major.

Waar kan ik de Poland Darts Masters live zien?

Het World Series-toernooi wordt uitgezonden door betaalzender Viaplay. Op vrijdag wordt van 18:55 uur tot 00:00 uur de eerste ronde gespeeld.

De rest van het toernooi vindt plaats op zaterdag van 18:55 tot 00:00. Dan staan eerst de kwartfinales op de planning, gevolgd door de halve finales en finale.

Hoeveel prijzengeld valt er te winnen?

De prijzenpot voor dit evenement bevat in totaal 60.000 pond. Echter telt het gewonnen prijzengeld niet mee voor de PDC Order of Merit of andere geldrankingen.

Alle deelnemers zijn verzekerd van 1250 pond aan prijzengeld. Dit bedrag kan uiteindelijk oplopen naar een som van 20.000 pond prijzengeld voor de winnaar.

Wat zijn de World Series of Darts?

De World Series-toernooien zijn internationale evenementen van de PDC die worden georganiseerd om de sport ook buiten de (West-)Europese grenzen te promoten.

Eerder dit jaar vonden er ook toernooien plaats in Bahrain, Denemarken en de Verenigde Staten en na het toernooi in Polen worden er ook nog toernooien in Australië en Nieuw-Zeeland afgewerkt.

In het verleden stonden er ook World Series-toernooien in Dubai, Singapore, Japan, Schotland, China, Duitsland en Oostenrijk op het programma.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties