Aspinall nog als enige speler ongeslagen in beslissende legs; Humphries nog zonder winst in leg-deciders

Nathan Aspinall is vooralsnog bezig aan een uitstekende Premier League Darts. Na tien van de zestien speelronde staat 'The Asp' op een zeer verdienstelijke derde plaats achter Luke Littler en Luke Humphries.

De darter uit Stockport was de competitie begonnen met drie nederlagen, maar stond daarna viermaal in de finale. Één van deze finales wist Aspinall ook te winnen.

Volgens statistiekenplatform Darts Orakel toont Aspinall zich vooral dodelijk in het spelen van beslissende legs. 'The Asp' werd vijfmaal gedwongen tot het spelen van een leg-decider, maar verloor er geen één.

Aspinall is de enige speler in deze Premier League darts die nog geen beslissende leg heeft verloren. Opvallend is dat Luke Humphries juist de enige speler is die nog geen beslissende leg heeft gewonnen in de Premier League Darts 2024.

De regerend wereldkampioen verloor al zijn vijf leg-deciders. Luke Littler speelde in tien speelrondes de meeste beslissende legs. 'The Nuke' moest acht keer een elfde leg spelen. Vier keer kwam Littler als winnaar uit de strijd, terwijl hij ook viermaal een nederlaag moet incasseren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties