Aspinall onthult reden waarom er flights van Michael Smith in zijn dartscase zitten

Nathan Aspinall kroonde zich afgelopen zondagavond tot winnaar tijdens de dertigste editie van de World Matchplay door in de finale af te rekenen met Jonny Clayton (18-6).

Na afloop vertelde Aspinall dat hij zich heeft laten inspireren door landgenoot Michael Smith. 'The Asp' onthulde zelfs dat hij de flights van 'Bullyboy' met zich meedraagt in zijn dartscase.

''Ik heb de flights van Michael Smith en een foto van mijn kinderen in mijn dartscase zitten. En als ik daar naar kijk, gebruik ik dat als een vorm van motivatie'', zegt Aspinall op de website van de PDC.

''Smith is een jongen die net als ik van scratch is begonnen. Hij is nu de wereldkampioen en nummer één van de wereld. Als Smith het kan, waarom zou het mij dan niet lukken? Ik heb nu de World Matchplay gewonnen, dat is na het WK Darts het grootste toernooi. Ik ga hier zo lang mogelijk van genieten'', aldus Aspinall.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties