Bij Humphries overheerst tevredenheid ondanks nederlaag in finale: "Heb een geweldig toernooi gespeeld"

Luke Humphries is er zondagavond niet in geslaagd op zijn tweede toernooi te winnen op de European Tour dit jaar. In de finale van de Hungarian Darts Trophy ging hij met 8-7 onderuit tegen Dave Chisnall.

Humphries, die begin juli de European Darts Matchplay wist te winnen, ging eerder dit jaar in de finales van zowel het Baltic Sea Darts Open en het Dutch Darts Championship ook al onderuit tegen Chisnall. "Als je me vanmorgen had gezegd dat ik de finale zou halen, had ik je niet geloofd", zei Humphries.

"Ik moet de eer aan mezelf geven, want ik heb vandaag echt hard gevochten. Dit was misschien wel een van de beste wedstrijden geweest die ik ooit heb gespeeld."

Humphries gooide in de finale een negendarter. "Ik heb alles gegeven en hoewel de vermoeidheid toesloeg, heb ik toch een geweldig gevecht geleverd met vijf 100+ gemiddelden dit weekend."

"Ik kon Dave gewoon niet van me afschudden. Wat een speler is hij. Als hij deze vorm terugvindt op het tv-podium zal hij een major winnen en hij is een speler die het verdient om er een te winnen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen