Chisnall blijft dromen van majortitel: "In het verleden veel kansen gemist, maar ik geef nooit op"

Dave Chisnall won zondagavond de finale van de Hungarian Darts Trophy. 'Chizzy' versloeg Luke Humphries met 8-7.

Voor Chisnall is het, nadat hij eerder al het Baltic Sea Darts Open en het Dutch Darts Championship wist te winnen, zijn derde titel dit jaar op de European Tour. De derde keer ook dat hij Luke Humphries klopt in de finale. "Ik zou het geweldig vinden om in elke finale tegen Luke te spelen", lacht Chisnall.

"Ik ben zo blij dat ik het toernooi heb gewonnen, maar alle lof voor Luke. Hij speelde de hele dag met een blessure. Ik zette hem de hele tijd onder druk en hij bleef maar terugvechten. Het was een fantastische finale."

Majortitel

Chisnall trekt door deze zege waarschijnlijk als eerste reekshoofd naar het European Championship, dat eind oktober in Dortmund plaatsvindt. "Ik kijk altijd uit naar mijn kansen om een tv-titel te winnen", voegde Chisnall toe, die eerder op de avond dubbel 12 miste voor een eigen negendarter.

"Ik heb in het verleden veel kansen gemist en dat kan niet op dit niveau, maar ik ga door en blijf erin geloven. Ik zal er een winnen!"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties