Bunting maakt einde aan sprookje Plaisier; Ratajski ten koste van Rock naar finale

Wesley Plaisier is net tekort gekomen om de finale te bereiken op de German Darts Open. In de halve finale ging de darter uit Hendrik-Ido-Ambacht met 7-6 onderuit tegen Stephen Bunting.

Plaisier had eerder in dit toernooi George Killington (6-4), Ross Smith (6-2), Luke Humphries (6-5) en Brian Raman (6-3) verslagen. Tegen Bunting kwam Plaisier op een 4-1 achterstand, maar via twee 16-darters en een 123 finish werd het weer 4-4. Bunting nam daarna een 6-4 voorsprong, maar opnieuw wist de Nederlander daarna gelijk te maken. Het was echter Bunting die de laatste leg mocht beginnen en 'The Bullet' benutte dit voordeel met een 15-darter.

De tegenstander in de finale wordt Krzysztof Ratajski. De Poolse darter was regerend jeugdwereldkampioen Josh Rock met 7-4 de baas en gaat proberen om voor de tweede keer in zijn carrière een Euro Tour-toernooi te winnen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties