Bunting na zeven jaar weer in halve eindstrijd World Grand Prix

Stephen Bunting is ten koste van Ryan Searle doorgedrongen tot de halve eindstrijd op de World Grand Prix. The Bullet won met 3-1 in sets van Ryan Searle. Voor Bunting is het zijn tweede halve finale op dit toernooi, nadat hij bij zijn debuut in 2014 ook al de laatste vier haalde.

Searle won de eerste set met 3-1, maar daarna trok Bunting de tweede set met 3-1 naar zich toe. In de derde set nam Searle een 2-0 voorsprong, maar miste vervolgens zes setpijlen in de vierde leg. Bunting maakte gelijk via dubbel 8 en pakte daarna de derde set met een 82 check-out.

Het duel leek vervolgens op een beslissende set af te stevenen toen Searle opnieuw een voorsprong pakte in een set. Echter verprutste Heavy Metal vier pijlen om 2-2 in sets te maken. Vervolgens was het Bunting die zijn vijfde wedstrijdpijl benutte voor een plek bij de laatste vier.

Vrijdagavond staan de halve finales op het programma. Bunting neemt het in de tweede halve finale op tegen titelverdediger Gerwyn Price. Daarvoor strijden Jonny Clayton en Danny Noppert om een finaleplek.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties