Titelverdediger Price dendert over Chisnall heen

Gerwyn Price heeft donderdagavond nog maar eens onderstreept waarom hij de topfavoriet is op de World Grand Prix. The Iceman was op de belangrijke momenten haast foutloos en zegevierde met 3-0 tegen Dave Chisnall.

De Welshman en de Engelsman troffen elkaar vorig jaar in de halve eindstrijd en toen werd het 4-3 voor Price. De Welshman was ditmaal echt duidelijk een maatje te groot voor Chizzy.

De eerste set ging met 3-0 naar de verdedigend kampioen. Ook de tweede set leek zonder legverlies naar de verdedigend kampioen te gaan, maar met een 12-darter kwam Chisnall in de derde leg van deze set voor het eerst op het scorebord. Het werd daarna 2-2 en Chisnall liet vervolgens 24 over na twaalf pijlen. De tweevoudig finalist op dit toernooi kreeg echter geen kans, want Price kaapte de set voor zijn neus weg met een schitterende 104 finish.

In set vier was er opnieuw een grote finish van Price, ditmaal vanaf 93 om 1-1 te maken. Daarna wierp hij 100 uit, alvorens de regerend wereldkampioen de partij in het slot gooide met een 17-darter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties