Bunting overleeft thriller tegen Aspinall: "Hoop om hier deelname aan de Premier League af te dwingen'

Stephen Bunting heeft zich op het nippertje geplaatst voor de tweede ronde van de Masters. 'The Bullet' versloeg in zijn openingswedstrijd Nathan Aspinall met 6-5.

Bunting kwam snel op een 5-2 voorsprong, maar zag Aspinall nog terugkeren tot 5-5. "Ik begon bijzonder goed aan de wedstrijd, maar daarna voelde ik me wat moe, ik viel plots zonder energie. Gelukkig kon ik het in de beslissende leg alsnog afmaken. Ik wist op voorhand dat het een moeilijke wedstrijd zou worden, ik heb veel respect voor Nathan, we trainen vaak samen en ik weet tot wat hij allemaal in staat is", zegt Bunting.

In de volgende ronde mag Bunting het opnemen tegen Danny Noppert. "Als ik mijn beste niveau haal kan ik hem zeker aan. Na een sterk WK ben ik het nieuwe jaar vol vertrouwen van start gegaan."

Premier League

Mits eindwinst op de Masters maat Bunting ook nog kans op deelname aan de Premier League. "Het zou stom zijn om te zeggen dat je dat niet wil. Ik droom er immers van om terug dat toernooi te mogen spelen. Maar momenteel ben ik enkel met de Masters bezig en dan zien we wel."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties