Wade wil verandering: "Ben het beu om op regelmatige basis te verliezen van spelers die slechter zijn dan mij"

James Wade heeft zich makkelijk geplaatst voor de tweede ronde van de Masters. De 39-jarige Engelsman was in zijn openingsronde met 6-2 te sterk voor Callan Rydz.

Wade haalde ruim 98 gemiddeld. "Dat verbaast me echt, op het podium voelde het totaal niet zo goed aan. Ik voelde me niet comfortabel en het was echt een strijd om de zege toch naar me toe te trekken", zegt Wade."

'The Machine' is goed voorbereid naar Milton Keynes gekomen. "De voorbije drie weken heb ik telkens een viertal uur per dag getraind. Dat is de eerste keer in zestien jaar dat ik zoveel aan het oefenbord heb gestaan."

Bewijzen

Wade is afgezakt naar de tiende plaats op de wereldranglijst. "Maar wanneer ik het serieus opneem ben ik nog steeds een heel goede speler, daar ben ik rotsvast van overtuigd. Ik ben er zeker van dat geen enkele van de topspelers het graag tegen mij zal opnemen. Maar ik kan het hier nu wel uitleggen, ik moet het de komende maanden ook bewijzen aan het bord."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties