Chamberlain was getuige van de haat tussen Painter en Taylor: 'Hij zag eruit alsof hij iemand ging neerslaan'

Op het WK 2005 was Sky Sports-presentatrice Helen Chamberlain getuige van een bizar incident tussen Phil Taylor en Kevin Painter. Die laatste lustte 'The Power' rauw na enkele eerdere voorvallen in hun kwartfinalewedstrijd.

Chamberlain blikte bij Oche180 terug op het bizarre incident. "Ik zat in truck van Sky Sports en keek alleen maar. Keith Deller was de spotter, dus hij zat naast me. Painter had een paar bullseyes gemist in die wedstrijd. Hij was aan het verliezen, het was geen close match. Hij stond op 262, dus niet op een checkout. Taylor stond wel op een checkout en eindigde op de bull, speciaal om Painter te treiteren."

Bijna handgemeen

Painter had woorden met Taylor en toen zijn ze van het podium gestormd. Keith en ik konden zien dat er iets aan de hand was en we wisten dat het op slechts een paar meter afstand gebeurde, net buiten de truck van Sky Sports.''

''Wanneer we buiten kwamen zagen we Painter en die stond op ontploffen. Hij zag eruit alsof hij iemand ging neerslaan en ik dacht dat hij geen vrouw ging slaan, dus greep ik hem vast. Hij draaide zich om, keek me in de ogen en er kwamen een hoop scheldwoorden uit. Ik zei zelfs de woorden 'laat maar, het is het niet waard'. Samen met Keith hebben we hen uiteindelijk uiteen kunnen drijven", besluit Chamberlain.

Lees meer over:
PDC Phil Taylor Kevin Painter

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties