Chisnall neemt het op voor uitgejouwde Price: 'Toon hem respect, hij is de nummer één van de wereld'

Gerwyn Price was donderdagavond weer het haasje bij het publiek. The Iceman werd tijdens kwartfinale op de World Grand Prix tegen Dave Chisnall veelvuldig uitgejouwd en uitgefloten door de aanwezige fans.

Uitgerekend de tegenstander waarvan Price bij de laatste acht wist te winnen, nam het na afloop voor hem op. ''Geef hem het respect dat hij verdient, hij is de nummer één van de wereld. Michael van Gerwen werd immers ook niet uitgejouwd toen hij de nummer één was'', zo stelde Chizzy tijdens de persconferentie.

''Gerwyn is een legende in onze sport en ook buiten het darten om is het een geweldige gozer. Ik had een kort gesprekje met hem tijdens de tweede onderbreking. Toen we het podium afliepen schreeuwde een toeschouwer naar hem 'kom op Gerwyn', toen zei ik tegen hem dat hij in ieder geval één fan in de zaal had zitten.''

Chisnall, in het verleden tweemaal verliezend finalist op de World Grand Prix, blikte ook nog kort terug op zijn verloren partij tegen Price. ''Het was een gemiste kans. Hij speelde niet briljant, maar dan moet je hem niet zo veel kansen geven. Helaas, maar op naar het volgende toernooi.''

Lees meer over:
PDC Gerwyn Price

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties