Price woest op toeschouwers na zege op Chisnall: 'Het publiek was enorm triest'

Gerwyn Price haalde donderdagavond met speels gemak de halve eindstrijd van de World Grand Prix met een 3-0 overwinning op Dave Chisnall, maar dat leidde na afloop niet tot een glimlach op het gezicht van The Iceman.

De Welshman had zich kapot geërgerd aan het publiek, dat hem continu uitjouwde en uitfloot. ''Het publiek misdroeg zich weer zoals je kon horen. Het was absoluut triest wat ze aan het doen waren. Maar het maakt niet uit, ik blijf mijn wedstrijden winnen'', reageerde Price na zijn duel tegen de Britse zender Sky Sports.

De regerend wereldkampioen toonde tegen Chisnall zijn klasse door op belangrijke momenten telkens een hoge finish te gooien. ''Geef mij een kans en ik pak die. Ik dacht dat ik de tweede set had weggegeven, maar toen gooide ik die 104 uit. Er ligt nog veel meer in het verschiet voor mij op dit toernooi.''

Vrijdagavond speelt Price in de halve eindstrijd tegen Stephen Bunting. De andere halve finale gaat tussen Danny Noppert en Jonny Clayton.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties