Chisnall voor het eerst in drie jaar voorbij eerste ronde op World Matchplay: 'Deze zege doet extra veel deugd'

Dave Chisnall was in de openingsronde van de World Matchplay met 10-8 te sterk voor Vincent van der Voort. De Engelsman treft in de volgende ronde Dimitri Van den Bergh.

Chisnall ging er de voorbije jaren telkens in de eerste ronde uit op de World Matchplay. "Deze zege doet dan ook extra veel deugd. Het is ook een opluchting, zeker omdat het een bijzonder spannende wedstrijd was."

In de zevende leg ging van der Voort bij een 81-finish niet voor de bull, vervolgens gooide 'Chizzy' 161 uit. "Ik was verrast dat Vincent niet voor die 81-finish ging. Ik train vaak op die 161-finish en dan is het extra leuk dat het er tijdens de wedstrijd uitkomt."

Warm

Chisnall treft in de volgende ronde Dimitri Van den Bergh. "In principe maakt het me niet uit tegen wie ik speel, als ik mijn niveau haal kan ik immers van iedereen winnen. Ik hoop wel dat het wat minder warm wordt, zeker op het podium was het echt puffen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties