Van der Voort meteen uitgeschakeld op World Matchplay na onnodige nederlaag tegen Chisnall

Vincent van der Voort is in de openingswedstrijd van de World Matchplay gelijk uitgeschakeld. De Noord-Hollander ging onderuit tegen Dave Chisnall (10-8).

Van der Voort kwam niet goed uit de startblokken, maar leek in de tweede helft van de partij de betere speler. Maar The Dutch Destroyer verzuimde de genadeklap uit te delen aan zijn Engelse tegenstander.

Chisnall brak de darter uit Purmerend in de vijfde leg met een 14-darter en na een rebreak van Van der Voort pakte Chizzy opnieuw het initiatief met een mooie 161 finish.

De voorsprong bleef tot de veertiende leg bij Chisnall, want Van der Voort gooide een 13-darter voor 7-7. De Nederlander kon het momentum gelijk overnemen, maar hij miste drie pijlen voor 8-7.

Chisnall profiteerde via tops, maar gaf daarna ook zelf zijn eigen leg af. Van der Voort mocht bij een 8-8 tussenstand aan de zeventiende leg beginnen, maar was niet binnen vijf beurten uit. Chisnall deed dat wel dankzij een 76 finish en pakte daarna de winst met een 14-darter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties