Chris Dobey overwint tegenstander en publiek op EK Darts: "Scorend vermogen nog wat optrekken en ik kan zeker dit toernooi winnen"

Chris Dobey heeft zich geplaatst voor de kwartfinales van het European Championship. 'Hollywood' was in de tweede ronde met 10-8 te sterk voor Stephen Bunting.

Dobey had het niet onder de markt tegen een sterke Bunting. "Ik wist op voorhand dat het een moeilijke wedstrijd zou worden", opent Dobey. "Ik ben dan ook bijzonder tevreden met deze overwinning. Bovendien had Stephen het publiek volledig achter zich, dat maakt het toch altijd extra moeilijk om goed te presteren."

NIEUW: Klik hier om naar onze live scores te gaan om de verrichtingen van het darts op het EK Darts te volgen!

Dobey dicht zichzelf alvast een goede kans toe voor de eindwinst op dit EK. "Ik heb de voorbije weken hard gewerkt aan mijn finishes. Als ik mijn scorend vermogen nog wat kan optrekken moet ik van niemand schrik hebben."

"Ik haal de laatste tijd een heel constant niveau. Op quasi elk major haal ik telkens de eindfase, dat geeft me bijzonder veel vertrouwen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties