Classy Cross wint ook in Down Under de New South Wales Darts Masters na verpletterende overwinning op Heta

Rob Cross heeft zijn 'red hot form' voortgezet door beide World Series of Darts toernooien Down Under op zijn naam te schrijven

Cross won de New South Wales Darts Masters door Damon Heta, net als Peter Wright opzij te schuiven, ook al had hij deze keer niet een gemiddelde van 109 nodig voor deze 8-1 overwinning.

Deze keer had hij een gemiddelde van 91 en 44,4% op de dubbels en hij gooide drie 180's. Na zijn overwinning in 2018 en nu twee in 2023, heef hij al drie toernooien in Down Under op zijn naam staan.

Het zal een enorme oppepper zijn voor het zelfvertrouwen van 'Voltage' op weg naar de belangrijkste dart periode van het jaar.

Cross stond al vroeg op een 3-0 voorsprong met een gemiddelde van 94 en 50% op de dubbels. Heta had twee mogelijkheden om op 3-1 te komen, maar faalde daar en Cross maakt het wel af en kwam op een 4-0 voorsprong.

Het gemiddelde van Heta lag slechts rond de 84 en Cross profiteerde opnieuw met een 180 en dubbel vier. Heta had geen antwoorden en bij het ingaan van de pauze leek het onvermijdelijke 7-0 te worden uitgesteld.

Uiteindelijk redde Heta de eer en maakt 7-1, maar Cross trok zich daar niets van aan maakte het af met een 8-1 overwinning.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties