Awesome Ashton en Raymond Smith winnen WDF Pacific Masters-titels in Australië

Terwijl de World Series van de PDC hun reis naar Australië en Nieuw-Zeeland afmaken, is er ook een toernooi van de WDF dit weekend met de Pacific Masters en Australian Darts Open.

Het weekend begon met de Pacific Masters waar Lisa Ashton haar titel behield. Ze liet slechts drie legs liggen in het hele toernooi en versloeg Angela Clarke met 4-1 in de finale.

Raymond Smith had een comeback nodig en versloeg Andy Baetens met 6-5 in de finale. Hij overleefde matchdarts maar 'The Guru' wist toch de overwinning uit het vuur te slepen.

Hij produceerde een 15-darter in de beslissende leg en won met een gemiddelde van 84,63 en won zijn 10e WDF ranking titel in zijn carrière.

Dit toernooi heeft een Silver Ranked status volgens het WDF-systeem, terwijl de Australian Darts Open een Platinum status heeft en zondag plaatsvindt. Smith is ook titelverdediger in dat toernooi en Beau Greaves is helaas niet ingegaan op de uitnodiging om te spelen in Australië.

Aileen de Graaf en Lisa Ashton leiden het vrouwenveld, terwijl Baetens, Haupai Puha, Neil Duff en Peter Machin samen met Raymond Smith tot de top van het mannenveld behoren.

Mannen Pacific Masters

Kwartfinales

Andy Baetens 4-3 Sam Ballinger

Gordon Mathers 4-1 Laurie Loch

Brandon Weening 4-1 Wayne Egan

Raymond Smith 4-2 Michael Bajowski

Semi-Finale

Andy Baetens 5-2 Gordon Mathers

Raymond Smith 5-4 Brandon Weening

Finaal

Raymond Smith 6-5 Andy Baetens

Vrouwen Pacific Masters

Kwartfinales

Lisa Ashton 3-1 Kate Gifford

Kayleigh Pickett 3-1 Amanda Loch

Seini Vakanofiti 3-2 Jo Hadley

Angela Clarke 3-1 Tamara Brown

Semi-Finale

Lisa Ashton 4-1 Kayleigh Pickett

Angela Clarke 4-0 Seini Vakanofiti

Final

Lisa Ashton 4-1 Kayleigh Pickett

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties