Clayton in volledig Welshe finale tegen Price: 'Wil nu eindelijk eens een rankingtoernooi winnen'

Jonny Clayton heeft zich voor het eerst in zijn carrière geplaatst voor de finale van de World Grand Prix. 'The Ferret' rekende in de halve finales met 4-1 af met de Nederlander Danny Noppert.

Clayton was na afloop uiteraard bijzonder tevreden. "Ik wil vooral het publiek bedanken, zij zorgden echt voor een geweldige sfeer. Vooral de vierde set was enorm beslissend in deze wedstrijd, Danny kwam 2-0 in legs voor maar ik kon alsnog die set winnen. Je zag nadien bij Danny dat dit een mentale klap was die hij moeilijk kon verwerken", aldus Clayton.

De 47-jarige Welshman treft in de finale zijn landgenoot Gerwyn Price. "Ik begin alvast met bijzonder veel vertrouwen aan deze finale. Het zou geweldig zijn om na twee niet-rankingtoernooien (Masters en Premier League) nu wel eens een rankingtoernooi te winnen. Dat ik bij winst de top tien binnenkom is uiteraard een leuke bonus."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties