Clayton verliest één setje tegen Dolan in Londen

Jonny Clayton heeft zich bij de laatste zestien op het WK Darts geschaard door dinsdagmiddag met 4-1 af te rekenen met Brendan Dolan.

De eerste set ging met 3-2 naar Clayton, nadat 'The Ferret' een 14-darter wierp in de vijfde leg. Ook set twee was na een vijfde leg een prooi voor de Welshman. Ditmaal was een 16-darter voldoende, nadat Dolan vanaf 157 één setpijl op tops had gemist.

De derde set ging wederom over de volle vijf legs. Dolan verzuimde eerder de set met 1-3 te winnen en kreeg daarvoor de rekening gepresenteerd. Clayton maakte gelijk en sleepte vervolgens set drie binnen met een 18-darter.

Geheel in de trend van de wedstrijd bleef ook set vier tot het einde spannend, maar ditmaal was het Dolan die aan het langste eind trok. Met een 15-darter in de vijfde leg van die set bracht hij zijn eerste set op het scorebord.

Vervolgens maakte Clayton een einde aan het toernooi van Dolan. Clayton trok de vijfde set - uiteraard - met 3-2 naar zich toe, waardoor hij zich mag opmaken voor een partij tegen Josh Rock in de volgende ronde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties