Clemens bijzonder eenvoudig voorbij Williams naar derde ronde

Gabriel Clemens heeft zich bijzonder makkelijk geplaatst voor de derde ronde van het PDC-WK. 'The German Giant' versloeg de jonge Welshman Lewy Williams met duidelijke 3-0 cijfers.

Het was Williams die maar liefst vijf kansen liet liggen om de eerste leg te pakken. Clemens aarzelde niet en nam gretig gebruik van die gemiste kansen. De Duitser won de eerste set uiteindelijk met 3-0.

In de tweede set benutte Williams wel zijn kansen. Via een 16-finish brak hij de worp van Clemens en kwam 1-0 voor. Clemens reageerde echter meteen door met een 143-finish terug te breken. De volgende twee legs werden gedeeld zodat een vijfde leg de beslissing moest brengen. Williams miste een 80-finish op tops, Clemens finishte 54 op dubbel tien en zo stond het 2-0 in sets.

Clemens, die niet eens zijn beste niveau haalde, stoomde door en pakte ook de derde set met 3-1. De Duitser mag het in de volgende ronde opnemen tegen Jonny Clayton.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties