Clemens op de weg terug na slijmbeursontsteking: 'Eindelijk weer een goede wedstrijd laten zien'

Gabriel Clemens wist afgelopen weekend voor het eerst dit seizoen een Euro Tour-wedstrijd in eigen land te winnen. Met een 6-5 zege op Daryl Gurney plaatste hij zich voor de laatste zestien op de European Darts Matchplay in Trier.

"Tegen een goede Daryl Gurney kwam ik terug van een 3-5 achterstand om met 6-5 te winnen'', zo blikte Clemens via Facebook terug op die wedstrijd.

De Duitser gaf tevens aan de afgelopen maanden te hebben gekampt met een slijmbeursontsteking in zijn werparm. Inmiddels is 'The German Giant' op de weg terug. ''Na maanden van therapieën, behandelingen, fysio en onzekerheid kon ik eindelijk weer een goede wedstrijd laten zien en me stapje voor stapje terug blijven vechten.''

Het bleef overigens wel bij die ene zege op Gurney. In de volgende partij verloor Clemens met 6-4 van Rowby-John Rodriguez. ''Ondanks het feit dat ik me van een vroege achterstand kon terugvechten, kwamen de triples en dubbels niet zoals ik wilde. Tegenslagen horen altijd bij het spel, maar de reis gaat door'', besloot hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties