Rodriguez vol zelfvertrouwen: 'Ik word ooit wereldkampioen'

Rowby-John Rodriguez was afgelopen weekend nog finalist op de European Darts Matchplay. De 28-jarige Oostenrijker, die pas begin dit jaar zijn Tour Card heroverde, is inmiddels opgerukt naar de 75e plaats op de wereldranglijst.

Ook twee broers van Rowby-John zijn actief in het darten. "Maar ik ben de beste, zonder twijfel", lacht Little John. "Ik train eigenlijk bijzonder weinig met mijn broers. De persoon waar ik altijd naar heb opgekeken is Mensur Suljovic. Hij nam me vroeger altijd meer naar alle toernooien in Oostenrijk. Mensur is als een tweede vader voor mij, hij staat altijd klaar als ik problemen heb en hij is mijn klankbord."

Wereldkampioen

Rodriguez doet het tegenwoordig uitstekend op de Pro Tour. "Het grootste verschil met vroeger is zelfvertrouwen. Tussen 2018 en 2020 voelde ik me niet goed in mijn vel, ik trainde weinig en behaalde dus ook geen resultaten. Vorig jaar is de kentering ingezet en begin dit jaar veroverde ik dan opnieuw mijn Tour Card. Ik blijf mijn dromen najagen en ben zeker dat ik ooit wereldkampioen word."

Lees meer over:
PDC Rowby-John Rodriguez

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties