Cross plukt vruchten van hard werken in voorseizoen: 'Nu kan ik weer meedoen om de titels'

Rob Cross nadert zijn vorm waarmee hij in 2019 de World Matchplay op zijn naam schreef. Voltage begon de huidige editie afgelopen zondag met een 10-8 overwinning op Ross Smith.

Na 2019 ging het snel bergafwaarts met Cross, die vorig seizoen op de rankingtelevisietoernooien slechts één kwartfinale wist te halen. Het kostte hem zijn plek in de top vier van de wereld en ondertussen moet de Engelsman zelfs vrezen voor zijn positie bij de tien beste darters.

Maar na een teleurstellend seizoen heeft Cross de weg omhoog weer gevonden. ''Vorig jaar was wellicht mijn moeilijkste jaar ooit. Ik deed helemaal niet mee om de prijzen. Dat is hartverscheurend om mee te maken.''

Weer meedoen om de titels

De oud-wereldkampioen heeft vervolgens hard gewerkt om zijn vorm terug te vinden. ''Sinds januari ben ik hard aan de slag gegaan en daar pluk ik nu de vruchten van. Nu kan ik weer meedoen op het hoogste niveau en met deze vorm kan ik weer titels winnen.''

Lees meer over:
PDC Rob Cross

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties