Speelschema dinsdagavond op World Matchplay met onder andere Welshe clash tussen Price en Clayton

Dinsdagavond wordt begonnen met de tweede ronde op de World Matchplay. Ook de reekshoofden kunnen nu tegenover elkaar staan, waardoor we in deze ronde al een clash zien tussen Gerwyn Price en Jonny Clayton.

Deze krachtmeting tussen de twee darters uit Wales is een affiche tussen de wereldkampioen en dé man van dit seizoen. Clayton won dit seizoen immers al twee televisietoernooien, waaronder de prestigieuze Premier League Darts.

Beide Welshmannen wonnen in de eerste ronde van een Nederlander. Price was met 10-4 te sterk voor Jermaine Wattimena, terwijl Clayton afrekende met Dirk van Duijvenbode (10-7).

Ook de titelverdediger komt dinsdag in actie. Dimitri van den Bergh kruist de degens met Dave Chisnall, die in de eerste ronde won van Vincent van der Voort. Van den Bergh zegevierde tegen Devon Petersen in zijn eerste wedstrijd.

De avond wordt geopend met een duel tussen Rob Cross en debutant Callan Rydz. Verder strijden ook Luke Humphries en Krzysztof Ratajski tegen elkaar voor een plek bij de laatste acht.

Woensdagavond worden de vier resterende duels uit de tweede ronde gespeeld. Onder meer de partij tussen Michael van Gerwen en Ian White staat dan op het programma.

Speelschema World Matchplay 2021

Dinsdag 20 juli (vanaf 20:00 uur)

Tweede ronde

20:10 Rob Cross v Callan Rydz

21:10 Luke Humphries v Krzysztof Ratajski

22:10 Gerwyn Price v Jonny Clayton

23:10 Dimitri Van den Bergh v Dave Chisnall

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties