Cullen beleeft fantastisch jaar: 'Heb hier bijzonder lang voor gewerkt, geweldig dat het er nu uitkomt'

Joe Cullen beleeft momenteel het beste jaar uit zijn carrière. The Rockstar won begin dit jaar de Masters en is ook voor het eerst van de partij in de Premier League.

Cullen straalt dan ook. "Ook al is het jaar nog maar een paar maanden ver, toch is dit al veruit het beste jaar uit mijn carrière. Ik heb hier bijzonder lang voor gewerkt, dat het er nu uitkomt is geweldig. Zeker die zege op de Masters was bijzonder emotioneel", aldus de 32-jarige Engelsman.

Opkomstnummer

Op het afgelopen WK zorgde Cullen ook voor een beklijvend moment met zijn opkomstnummer 'Don't look back in anger' van Oasis. Het publiek zong minutenlang luidkeels mee. "Dat was geweldig, het toonde nogmaals aan hoe hard we het publiek gemist hebben tijdens de lockdown. Ik kijk ook uit naar de komende speeldag in de Premier League, die plaatsvindt in Manchester. Aangezien Oasis in Manchester tot stand kwam zal het publiek daar ook vast en zeker van dit nummer smullen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties