Cullen en Wade naar laatste acht in Wollongong

Joe Cullen en James Wade hebben zich als eerste twee spelers geplaatst voor de kwartfinales op de New South Wales Darts Masters.

Cullen stond in de eerste ronde van het World Series-toernooi in Wollongong opnieuw tegenover Dave Marland, tegen wie hij vorige week op de Queensland Darts Masters ook speelde. Toen werd het 6-0, maar ditmaal wist Marland wat meer tegenstand te bieden.

Marland won zelfs de eerste leg van de wedstrijd, maar kwam vervolgens wel op een 5-1 achterstand. Cullen zag zijn opponent daarna nog twee legs pakken, alvorens 'The Rockstar' een 6-3 eindstand op het scorebord neerzette.

Wade overleefde in tegenstelling tot vorige week nu wel de eerste ronde. 'The Machine' wist na een 2-3 achterstand tegen Gordon Mathers vier uitstekende legs op rij te produceren.

Met twee 15-darters werd de 2-3 achterstand omgebogen in een 4-3 voorsprong, waarna de linkshandige darter een 12-darter gooide voor 5-3. Vervolgens maakte Wade het gedecideerd af met een 116 finish.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties