Cullen moest lang wachten op eerste wedstrijd: "Ik was heel nerveus, je wil immers als reekshoofd niet meteen sneuvelen"

Joe Cullen heeft zich vrij eenvoudig geplaatst voor de derde ronde van het PDC-WK. 'The Rockstar' versloeg in zijn openingswedstrijd Ricky Evans met 3-1.

Cullen was na afloop gematigd tevreden. "De winst was vanavond het belangrijkste. Ik speelde redelijk goed, zeker op de belangrijke momenten, maar er is zeker nog ruimte voor progressie."

Zenuwen

"Het was lang wachten op mijn eerste wedstrijd", vervolgt Cullen. "Eerlijk gezegd was ik toch een beetje nerveus, je wil immers als reekshoofd niet meteen sneuvelen in je eerste wedstrijd. Een beetje zenuwen hebben is wel goed, ik ga daar vaak beter door presteren."

In de derde ronde neemt Cullen het op tegen Damon Heta. "Op de vloer was hij dit jaar weergaloos, maar op de tv-toernooien had hij het moeilijk. Ik wist in het verleden nog niet zo vaak van hem te winnen, hopelijk kan ik daar dit WK verandering in brengen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties