Danny Noppert moet ondanks sterk optreden het hoofd buigen voor Luke Humphries

Danny Noppert heeft maandagavond niet kunnen stunten tegen Luke Humphries. op de German Darts Grand Prix. 'The Freeze' speelde een sterke partij tegen de wereldkampioen, maar moest zich toch met 6-2 gewonnen geven.

Beide spelers wierpen een gemiddelde van ruim 106, maar de timing van Humphries was geweldig. 'Cool Hand Luke' brak Noppert in de eerste leg met een 11-darter en kwam daarna via dubbel 9 op 2-0. Een 81 check-out in de vijfde leg leverde opnieuw een break op voor de Engelsman, waardoor het 4-1 werd.

Volg de German Darts Grand Prix 2024 via onze LIVE SCORE!

Daarna kwam Humphries op 5-1 door de dubbel 5 te raken. Noppert liet in de zevende leg nog zijn klasse zien door een 11-darter te gooien, maar moest daarna alsnog capituleren. Met een 121 finish op de bullseye besliste Humphries het duel.

In de halve eindstrijd gaat Humphries het opnemen tegen Gerwyn Price. De oud-wereldkampioen was na een aantrekkelijke wedstrijd met 6-5 te sterk voor Josh Rock. Price noteerde hierbij een gemiddelde van 101 en een finishpercentage van 40 procent.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties