Van Gerwen ten koste van Wattimena naar halve eindstrijd op German Darts Grand Prix

Michael van Gerwen is doorgedrongen tot de kwartfinales op de German Darts Grand Prix. Bij de laatste acht rekende 'Mighty Mike' af met zijn landgenoot Jermaine Wattimena, die voor de tweede keer in dit prille seizoen bij de laatste acht op een Euro Tour-toernooi stond.

Wattimena won nog de eerste leg via een 90 finish, maar was daarna driemaal op rij niet in vijf beurten uit. Van Gerwen kon die legs naar zich toetrekken en maakte er daarna 4-1 van met een 12-darter.

Volg de German Darts Grand Prix 2024 via onze LIVE SCORE!

In de zesde leg had Van Gerwen zelf een slippertje door drie pijlen op de dubbels te missen. Wattimena wierp daarna opnieuw 90 uit, en verkleinde de achterstand tot 2-4. De darter uit Westervoort miste daarna echter zes kansen op 3-4, waarna Van Gerwen de voorsprong op 5-2 bracht met een 58 check-out. De 34-jarige Vlijmenaar besliste de partij daarna met een 13-darter.

Martin Schindler wordt de opponent van Van Gerwen bij de laatste vier op de German Darts Grand Prix. De Duitser won voor eigen publiek met 6-4 van Nathan Aspinall.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties