Dansje met Van den Bergh zal er niet komen voor Razma: "Was te lui om te oefenen"

Dimitri Van den Bergh begint deze week als titelverdediger aan de Nordic Darts Masters. In zijn openingswedstrijd neemt hij het op tegen Madars Razma.

Vorige week was Van den Bergh, amper tien dagen na zijn verloren halve finale op het WK, alweer actief op de Bahrain Darts Masters. “We hadden gedacht om deze maand een vakantie in te plannen, maar dat is wat tegengeslagen,” zegt de 28-jarige Belg tegenover Het Nieuwsblad. “Maar mijn vrouwke zegt ook: Dit is uw job. Dus daarom ging ik voor de eerste keer naar Bahrein, waar ik de PDC mag vertegenwoordigen. Altijd een eer.”

Korte vakantie

Meteen na zijn terugkomst uit Bahrain vertrok Van den Bergh met zijn gezin toch nog voor een korte vakantie naar Tenerife. Eind deze week is hij alweer aan de slag op de Nordic Darts Masters, een toernooi van de World Series dat hij vorig jaar wist te winnen.

In zijn openingswedstrijd in Kopenhagen treft hij Madars Razma. Die beloofde vorig jaar nog om samen met hem op het podium een dansje te doen. "Maar dat zal er niet inzitten, ik was te lui om te oefenen", zo liet Razma weten via Twitter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties