Dartklup77 haalt ruim vier duizend euro op voor hun café

Op zaterdag 27 februari om 15.00 uur startten acht darters van Klup77 aan een gezamenlijke marathonleg van 777.777 punten naar 0.

Hiermee heeft de dartvereniging €4.495,- opgehaald voor café Klup77. Na ruim 44 uur, op maandag 1 maart, iets na elven werd de dubbel 16 gegooid en was de challenge gehaald.

Bekende gasten

Gedurende de challenge is Dartklup77 geholpen door Jerry Hendriks (tweevoudig WK-deelnemer) en Dave Proosten (speler Dart Team Venlo en number 19 van de PDC Europese Q-School 2021).

Daarnaast is sponsor Janine Peeters, alias ‘Sjaan Venlo’ ook aan het bord verschenen. Tevens was er tijdens het eerste uur een live verbinding met Jacques Nieuwlaat van RTL 7 die op eigen wijze commentaar gaf bij de dartbeelden vanuit Klup77.

Veiling

Gedurende het evenement was er ook een heuse veiling online. Kavels waren o.a. een dartsclinic van Jerry Hendriks en Dave Proosten, een uurtje meegooien tijdens de challenge en een persoonlijke barkruk bij Klup77.

Dartklup77 haalt ruim vier duizend euro op voor hun café
Lees meer over:
PDC

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties