De Sousa dolblij met eerste Euro Tour-titel: 'Deze is voor iedereen die mij heeft gesteund' | Dartsnieuws.com

De Sousa dolblij met eerste Euro Tour-titel: 'Deze is voor iedereen die mij heeft gesteund'

Na twee Players Championship-titels in 2019 wist Jose de Sousa zondagavond ook zijn eerste Euro Tour-toernooi te winnen.

Dat deed de Portugees op knappe wijze door nummer één van de wereld Michael van Gerwen in de finale met 8-4 te verslaan. Op weg naar de titel was De Sousa ook te sterk voor onder meer Gerwyn Price en Ian White, de nummers twee en drie van de plaatsingslijst.

De amicale Portugese darter was na afloop dolgelukkig met de grootste hoofdprijs uit zijn carrière. ''Ik kan mijn gevoelens niet beschrijven. Het is ongelofelijk, ik ben erg emotioneel'', zei De Sousa tijdens de prijzenceremonie.

''Elke titel die ik win, is een droom die uitkomt. Het is zo lastig, maar dit is mijn grootste titel en ik ben heel erg blij ermee. Ik wil het publiek bedanken, ze waren fantastisch. Deze titel is voor hen, ik wil deze prijs met hen delen. Ook met de andere mensen die mij gesteund hebben, mijn management en familie.''

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties