De Zwaan mist tot tweemaal toe op bizarre wijze een finish tijdens European Darts Matchplay

Jeffrey de Zwaan ging afgelopen weekend onderuit in de derde ronde van de European Darts Matchplay. Achteraf werd op sociale media vooral gesproken over twee bizarre worpen van de Nederlander.

De Zwaan kwam in de derde ronde tegen Ian White op een 1-0 achterstand en had in de volgende leg nog 31 over terwijl White nog niet eens in de buurt van een finish was. De Zwaan ging voor een single vijftien om dubbel acht over te laten, hij gooide echter tripel vijftien. "Hij had nergens in de buurt van tripel vijftien moeten zijn," zei de PDC-commentator.

Geen probleem want White wist 38 niet uit te gooien en De Zwaan ging opnieuw voor single vijftien. Ditmaal gooide hij echter dubbel vijftien, zodat zijn kans opnieuw verkeken was. "Een overcompensatie van De Zwaan", voegde de commentator eraan toe. White bracht de stand vervolgens wel op 2-0.

Verbijstering en sympathie

Ook de fans waren verbijsterd, hoewel velen ook sympathie hadden voor de Nederlander. "Kan de beste overkomen," tweette er een, terwijl een ander toevoegde: "Het overkomt zelfs de profs." Een derde merkte op: "Kirk Bevins (de scheidsrechter) barstte bijna in lachen uit na het tweede bezoek!"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties