Deze 24 darters strijden in Duitsland om een plek op het WK Darts

De loting voor de PDC Europe Super League is bekend. Van 7 tot en met 10 november strijden 24 Duitse darters in de speelstad Bitburg om deelname aan het WK Darts.

Het toernooi begint met vier groepen van zes spelers. Tijdens de eerste twee toernooidagen spelen de spelers tweemaal tegen de andere spelers in hun groep. Na deze wedstrijden vallen de twee slechtst presterende spelers af. De overige zestien spelers gaan in een afvalschema verder. De laatste zestien vindt plaats op 9 november, waarna op 10 november achtereenvolgens de kwartfinales, halve finales en finale worden gespeeld.

In Groep A zijn Daniel Klose en Lukas Wenig de grootste namen. Verder zitten Kai Gotthardt, Marco Obst, Michael Hurtz en Michael Klönhammer in deze poule. Pascal Rupprecht en Liam Maendl-Lawrance zijn de favorieten in Groep B. Zij krijgen concurrentie van Marcel Gerdon, David Schlichting, Andree Welge en Paul Krohne.

Dragutin Horvat en Max Hopp zijn de bekendste namen in Groep C. Zij gaan de strijd aan met Franz Roetzsch, Christopher Toonders, Dominik Gruellich en Arno Merk. In Groep D zitten Niko Springer, Nico Kurz, Rene Eidams, Steffan Siepmann, Manfred Bilderl en Markus Kessler.

Loting PDC Europe Super League

Groep A

Daniel Klose

Lukas Wenig

Kai Gotthardt

Marco Obst

Michael Hurtz

Michael Klönhammer

Groep B

Pascal Rupprecht

Liam Maendl-Lawrance

Marcel Gerdon

David Schlichting

Andree Welge

Paul Krohne

Groep C

Dragutin Horvat

Max Hopp

Franz Roetzsch

Christopher Toonders

Dominik Gruellich

Arno Merk

Groep D

Niko Springer

Nico Kurz

Rene Eidams

Steffen Siepmann

Manfred Bilderl

Markus Kessler

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties