Deze 26 darters zetten deelname aan WDF-WK op het spel met deelname aan PDC Q-School

Vanaf zondag doen ruim zeshonderd darters een gooi naar een PDC Tour Card op de Q-School in Milton Keynes en Niedernhausen. Tot de deelnemers behoren ook spelers zich hebben geplaatst voor de eerste editie van het WDF-WK op Lakeside.

Normaliter zou het WDF-WK momenteel plaatsvinden, maar vanwege de coronapandemie is dit evenement verplaatst naar april. Meer voorbereidingstijd op de Q-School dus voor de spelers die zich ook hadden gekwalificeerd voor Lakeside, maar zij lopen nu ook de kans dat zij allemaal niet meer in actie mogen komen in Frimley Green.

Spelers die een Tour Card winnen, moeten hun handtekening zetten onder een PDC-contract. Daarin staat dat zij niet mogen deelnemen aan televisie- en streamtoernooien van andere organisaties. Kortom, win je een Tour Card, dan mag je dit jaar niet meedoen op Lakeside.

Liefst 26 van de Lakeside-deelnemers doen mee aan de Q-School. Het gaat om 24 heren, waaronder Brian Raman, Jules van Dongen, Cameron Menzies, James Richardson, Paul Hogan, Ryan de Vreede en Jarred Cole. Hetzelfde geldt voor twee dames, namelijk Deta Hedman en Corrine Hammond.

Deelnemers WDF-WK die ook meedoen aan Q-School

Heren

Brian Raman

Thibault Tricole

Ross Montgomery

Scott Marsh

Jules van Dongen

Nick Fullwell

Mike Warburton

Cameron Menzies

Leonard Gates

James Richardson

Connor Scutt

Ben Hazel

Paul Hogan

Steve Hine

Andreas Harrysson

Jim McEwan

Dave Prins

Jordan Brooks

Shaun McDonald

Haupai Puha

Sebastian Steyer

Mario Vandenbogaerde

Ryan de Vreede

Jarred Cole

Dames

Deta Hedman

Corrine Hammond

Lees meer over:
PDC WDF Q-School

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties