Dobey wil doorpakken na eerste PDC-titel: 'Hopelijk is het eerste van meerdere titels'

Chris Dobey wist zich op het nippertje voor de World Matchplay te plaatsen door tijdens de PDC Super Series 5 begin juli één van de toernooien te winnen.

Het wordt de tweede deelname voor Dobey in Blackpool, nadat hij in 2019 in de eerste ronde verloor van Rob Cross.

''Ik kijk er enorm naar uit om terug te keren op de World Matchplay. Het is een geweldig toernooi en ik ben enorm fan van het format'', zegt Hollywood in een interview met Dartsnews.com.

De Engelsman wil doorpakken na het eindelijk veroveren van zijn eerste PDC-rankingtitel. Dobey stond al viermaal eerder in een finale van een PDC-toernooi, maar pas bij de vijfde poging was het raak.

''Ik was zo blij dat het eindelijk was gelukt. Hopelijk is het de eerste van meerdere titels. Ik was er heilig van overtuigd dat het er ooit van moest komen. Het was een kwestie van tijd, zeker omdat ik zo goed in vorm was de laatste tijd.''

Dobey speelt zondagavond in de eerste ronde van de World Matchplay tegen Joe Cullen. Een loting met perspectief, maar dat geldt voor beide spelers , stelt Dobey.

''Het is voor ons allebei een goede loting, zeker ook omdat we allebei hetzelfde ritme hebben. Het wordt zeker een zware partij, maar ik heb het volste vertrouwen op een goede afloop.''

Lees meer over:
PDC Chris Dobey

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties