Drie Nederlanders van start in restant tweede fase PDC Home Tour II

Komende week wordt de PDC Home Tour II weer hervat. Van maandag tot en met woensdag worden de drie resterende groepen van de tweede fase afgewerkt.

Tot de deelnemende spelers behoren drie Nederlanders. Jeffrey de Zwaan en Geert Nentjes zitten in de derde groep. Zij spelen op maandag tegen Nick Kenny, Adam Hunt, Kirk Shepherd, Carl Wilkinson en James Wilson.

Op woensdag is het de beurt aan Ron Meulenkamp. De Flevolander treft Andy Boulton, Steve Brown, Matthew Edgar, Andy Hamilton, Marko Kantele en Ryan Meikle.

In de groep van dinsdag zitten Barrie Bates, Mike De Decker, Damon Heta, Luke Humphries, Joe Murnan, Ross Smith en Luke Woodhouse.

Spelers filmen hun wedstrijden met een webcam of een camera, waarvan de beelden worden doorgezet naar een stream. Op deze manier kunnen tegenstanders en fans controleren of de scores wel eerlijk worden doorgegeven.

Alle wedstrijden zijn te zien via de streamingsdienst PDC TV. Hiervoor dient men wel een account aan te maken, maar hier zijn geen kosten aan verbonden. De uitzending begint dagelijks om 10:30 uur.

Van 29 september tot en met 7 oktober staan vijf speeldagen op het programma in de zogenoemde tweede fase. Elke dag komt een groep bestaande uit zeven spelers in actie. De top vier van elke poule gaat door naar de derde fase. Aan het einde van de tweede fase mag ook de beste nummer vijf naar de derde ronde.

Klik hier voor meer informatie over de PDC Home Tour II , waaronder uitleg over de opzet van het digitale evenement.

Resterende groepen

Fase 2, Groep 3: Jeffrey De Zwaan, Adam Hunt, Nick Kenny, Geert Nentjes, Kirk Shepherd, Carl Wilkinson, James Wilson

Fase 2, Groep 4: Barrie Bates, Mike De Decker, Damon Heta, Luke Humphries, Joe Murnan, Ross Smith, Luke Woodhouse

Fase 2, Groep 5: Andy Boulton, Steve Brown, Matthew Edgar, Andy Hamilton, Marko Kantele, Ryan Meikle, Ron Meulenkamp

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties