Drue Reus maakte indruk op World Cup of Darts: "Studies krijgen nog even prioriteit, maar volgend jaar ga ik naar Q-School"

Denemarken deed het uitstekend op de voorbije World Cup of Darts. Dat had het in grote mate te danken aan Benjamin Drue Reus.

Drue Reus haalde zelf 114 gemiddeld in de openingswedstrijd van Denemarken op de World Cup of Darts. "Ik besefte het niet toen ik op het podium stond. Ik kon zo goed presteren omdat ik de nodige steun kreeg van mijn ploegmaat Vladimir Anderson", zegt de 24-jarige Deen.

"Ik ben vooral trots dat we als groepswinnaar konden doorstoten naar de volgende ronde, dat had niemand op voorhand gedacht, zeker niet in zo'n moeilijke groep met Oostenrijk en de Verenigde Staten."

Q-School

Drue Reus koos er bewust voor om dit jaar nog niet naar Q-School te gaan. "Mijn studies hebben dit jaar nog prioriteit. Ik had dan ook te weinig tijd om me goed voor te bereiden op Q-School en dan is het zinloos om deel te nemen, het niveau ligt er immers enorm hoog. Maar volgend jaar wil ik zeker deelnemen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen