Twijfel over teamgeest tussen Smith en Cross op World Cup of Darts: ''Spelers als Aspinall of Humphries passen beter bij Smith''

Voor Engeland draaide de voorbije World Cup of Darts uit op een grote ontgoocheling. Michael Smith en Rob Cross verloren in de kwartfinales kansloos met 8-3 van Duitsland.

Bij de Britse tv-zender Sky Sports bespraken dartscommentator Abigail Davies en voormalig profspeler Matthew Edgar de vroege uitschakeling van Engeland. "De samenwerking tussen Smith en Cross verliep niet geweldig. Ik denk dat spelers als Nathan Aspinall of Luke Humphries beter bij de regerende wereldkampioen zouden passen", zegt Davies.

Indrukwekkende Clemens

"Voor mij is het geen verrassing dat Engeland het toernooi niet won, wel dat ze er uitgingen tegen Duitsland", vult Edgar aan. "Voorafgaand aan dit toernooi waren Smith en Cross duidelijk veel beter in vorm dat Gabriel Clemens en Martin Schindler. Maar het is ook in andere wedstrijden gebleken dat dit niet echt telt in koppelwedstrijden. Clemens speelde overigens geweldig op de World Cup of Darts, ik ben benieuwd of hij die vorm kan vasthouden voor de rest van het jaar."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties