Durrant dankt snookerkampioen voor de steun: 'En dat terwijl hij zelf met mentale problemen kampt'

Glen Durrant worstelt al een tijdje met een weerbarstige vorm. De voormalige Premier League-winnaar is inmiddels afgezakt naar de 31e plaats op de wereldranglijst.

Durrant won midden oktober 2020 de Premier League, maar liep even later een covid-besmetting op en haalde sindsdien nooit meer zijn oude vorm. Durrant kon al die tijd rekenen op de steun van Mark Selby, viervoudig wereldkampioen snooker. "Ik kan niet geloven dat hij me gesteund heeft tijdens mijn verlies in vorm, altijd vragen hoe het met me ging en hulp aanbieden en al die tijd heb ik nooit gevraagd naar zijn welzijn. Blijf sterk kampioen", aldus Duzza tegenover Oche180.

Statement via Twitter

Selby liet eerder via Twitter weten dat hij al een tijdje met mentale problemen kampt. "Ik wil even iedereen bedanken voor alle lieve berichtjes en steun! Ook blij om te zien dat ik veel mensen heb geholpen om zich ook uit te spreken. Na het uitspreken realiseer ik me dat er meer mensen zijn die het meemaken dan ik eigenlijk dacht. Ik doe mijn uiterste best om hier doorheen te komen, samen met een arts die een paar sessies per week geeft. Het is een lange weg, maar ik ben klaar voor de uitdaging. Nogmaals bedankt voor de steun", besluit Selby.

Lees meer over:
PDC Glen Durrant Pro Tour

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties