Durrant en Pipe verslaan Nederlanders; Kuivenhoven rekent af met Van der Meer | Dartsnieuws.com

Durrant en Pipe verslaan Nederlanders; Kuivenhoven rekent af met Van der Meer

Maik Kuivenhoven is met een nederlaag en een overwinning begonnen aan zijn poulefase op de PDC Home Tour.

De Zuid-Hollander verloor eerst met 5-1 van Justin Pipe , maar bleef vervolgens in de race voor de groepswinst door landgenoot Vincent van der Meer met dezelfde cijfers te verslaan. Van der Meer verloor ook zijn eerste partij met 5-1 van Glen Durrant en is zo goed als zeker uitgeschakeld na twee van zijn drie wedstrijden.

Elke avond werken vier darters een poule af, waarbij elke wedstrijd over best of 9 legs wordt gespeeld. De poulefase duurt 32 dagen. Elke groepswinnaar gaat door naar de tweede fase van de competitie.

Spelers filmen hun wedstrijden met een webcam of een camera, waarvan de beelden worden doorgezet naar een stream. Op deze manier kunnen tegenstanders en fans controleren of de scores wel eerlijk worden doorgegeven.

Alle wedstrijden zijn gratis te zien via de streamingsdienst PDC TV. Hiervoor dient men wel een account aan te maken, maar hier zijn geen kosten aan verbonden. De uitzending begint dagelijks om 20:30 uur.

Daarnaast zijn alle tussenstanden te volgen via DartConnect. Via deze website zijn ook alle wedstrijdstatistieken terug te vinden.

Speelschema PDC Home Tour

Dinsdag 5 mei
Groep 19

Glen Durrant (101.79) 5-1 (85.93) Vincent van der Meer
Justin Pipe (91.05) 5-1 (87.50) Maik Kuivenhoven
Vincent van der Meer (82.29) 1-5 (87.84) Maik Kuivenhoven
Glen Durrant v Justin Pipe
Justin Pipe v Vincent van der Meer
Maik Kuivenhoven v Glen Durrant

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties