PDC Home Tour: Speelschema negentiende speelavond met twee Nederlanders, Durrant en Pipe

Dinsdag staat de negentiende speelavond van de PDC Home Tour op het programma. Het is de beurt aan onder meer Vincent van der Meer en Maik Kuivenhoven.

Naast Van der Meer en Kuivenhoven zitten ook Glen Durrant en Justin Pipe in de negentiende groep van de PDC Home Tour. In de afgelopen weken wisten onder meer Dave Chisnall, Geert Nentjes, Jelle Klaasen, Jonny Clayton, Martijn Kleermaker en Nathan Aspinall hun poules door te komen.

Elke avond werken vier darters een poule af, waarbij elke wedstrijd over best of 9 legs wordt gespeeld. De poulefase duurt 32 dagen. Elke groepswinnaar gaat door naar de tweede fase van de competitie.

Spelers filmen hun wedstrijden met een webcam of een camera, waarvan de beelden worden doorgezet naar een stream. Op deze manier kunnen tegenstanders en fans controleren of de scores wel eerlijk worden doorgegeven.

Alle wedstrijden zijn gratis te zien via de streamingsdienst PDC TV. Hiervoor dient men wel een account aan te maken, maar hier zijn geen kosten aan verbonden. De uitzending begint dagelijks om 20:30 uur.

Daarnaast zijn alle tussenstanden te volgen via DartConnect. Via deze website zijn ook alle wedstrijdstatistieken terug te vinden.

Speelschema PDC Home Tour

Dinsdag 5 mei
Groep 19

20:30 Glen Durrant v Vincent van der Meer
20:55 Justin Pipe v Maik Kuivenhoven
21:20 Vincent van der Meer v Maik Kuivenhoven
21:45 Glen Durrant v Justin Pipe
22:10 Justin Pipe v Vincent van der Meer
22:35 Maik Kuivenhoven v Glen Durrant

PDC Home Tour: Speelschema negentiende speelavond met twee Nederlanders, Durrant en Pipe
Foto: Lawrence Lustig/PDC

Plaats reactie

666

0 reacties