Eerste rankingtitel smaakt naar meer voor Aspinall: 'Het was een briljante dag voor mij'

Nathan Aspinall heeft aangegeven dat zijn verrassende eindzege tijdens Players Championship 18 hem motivatie heeft gegeven nog meer prijzen te pakken binnen de PDC.

De voormalig finalist van het jeugd-WK won afgelopen woensdag zijn eerste rankingtitel uit zijn carrière door Ryan Searle te verslaan in de finale. In het verleden had Aspinall wel al een toernooi gewonnen op de Challenge Tour en de Development Tour.

Aspinall is nu in één klap zeker van deelname aan de Players Championship Finals en het WK Darts. Een grote vooruitgang in de dartscarrière van de 27-jarige Engelsman, zo beaamt 'The Asp'.

''Ik wist dat ik zoiets kon neerzetten, maar dan moet je het wel laten zien. Nu wil ik dit graag vaker laten zien, het was een briljante dag voor mij.''

''Uiteraard heb ik ook geluk gehad, maar dat heb je nou eenmaal nodig. Er zaten wedstrijden tussen waarbij ik bij een stand van vijf gelijk maar één kans had om de wedstrijd te winnen. Dat laat zien dat ik met de druk om kan gaan.''

Lees meer over:
PDC

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties